Bemutatkozás


RFH Zrt. – a hazai fejlesztések komplex szolgáltatást nyújtó partnere

A RFH Zrt. 2000-ben alakult, 100 százalékos állami tulajdonban lévő pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság, amely országos leányvállalati hálózattal és megyei képviseletekkel rendelkezik. Küldetése a térségi gazdaságfejlesztés, szerkezetváltás és versenyképesség elősegítése.
Az ország minden régiójában jelen lévő RFH csoport pénzügyi termékeinek és szolgáltatásainak fókuszában az innovatív mikro-, kis- és középvállalkozások, illetve a helyi és térségi önkormányzatok, valamint önkormányzati társulások állnak.

Partnereinek az RFH Zrt. – elsődlegesen a mindenkori kormányzat gazdaságfejlesztési koncepciójának ágazati preferenciái mentén – fejlesztési forrásokat biztosít.

Az RFH Zrt. tőkebefektetéssel és fejlesztési hitelek kihelyezésével, rövid- és középlejáratú finanszírozási konstrukciókkal – elsősorban magántőkét kiegészítő társfinanszírozóként – vállal részt az ígéretes projektek indításában, fejlesztések kivitelezésében. Hálózatán keresztül egyúttal a Magyar Fejlesztési Bank fejlesztési hiteleihez is hozzásegíti a vállalkozásokat. Pénzügyi termékein túl és további szolgáltatásai keretében partnereinek az RFH Zrt. segítségét ajánlja fel a pályázatok elkészítéséhez, a forrásigények összeállításához, illetve a projektek teljes körű megvalósításához is.